Werken via InterIQ

Herken jij je in de kenmerken van hoogbegaafdheid? Ben je werkloos of vastgelopen in je huidige werk en zoek je werk dat beter bij jou past? Lees dan verder over hoe wij werken en wat we voor jou kunnen betekenen! Je kunt je inschrijven door je CV en wensen in te vullen op het formulier onderaan deze pagina. 

Type werk

Wij hebben binnen verschillende vakgebieden contacten met diverse opdrachtgevers. Of je nu een baan in de IT, als consultant of marketing ambieert, de contacten zijn er. We vervullen onze vacatures waar mogelijk achter de schermen; uit onze eigen database. Als we daar nog geen match vinden, plaatsen we de vacature op deze site. We werken vanuit de vraag van de werkgever, soms kan het dus even duren voordat er een match is. 

Werving & Selectie

Onze primaire dienstverlening is werving & selectie. Dit betekent dat je in dienst bij een opdrachtgever gaat werken. In dat geval heeft een bedrijf een vacature en vragen zij ons een passende kandidaat te zoeken. Wij begeleiden zowel jou als de opdrachtgever in het sollicitatietraject. Je komt niet in dienst van InterIQ maar direct bij de opdrachtgever. Een contract kan tijdelijk of voor onbepaalde tijd zijn. 

Sollicitatietraining

InterIQ organiseert solliciatietrainingen zodat je zelfverzekerd en als je zelf aan een sollicitatiegesprek deel kunt nemen. Via de site houden we je op de hoogte van data en mogelijkheden. Kun je niet wachten? Neem dan via de contactpagina contact met ons op! 

Belangrijk!

InterIQ zoekt de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Daarvoor putten we uit ons bestand met werkzoekenden. Je inschrijving bij InterIQ is dus een soort van open sollicitatie. Het is afhankelijk van de aanvragen (in jouw regio) of en wanneer we je kunnen uitnodigen voor een gesprek. Tussentijds kan je ook deze website in de gaten houden voor specifieke vacatures die jou aanspreken.

Fill out my online form.