Voor een zeer innovatief onderzoeks- en adviesbureau in het westen van het land dat zich richt op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, zijn wij op zoek naar:

Arbeidshygiënist / Veiligheidskundige

Ter aanvulling van het bestaande team is dit bureau op zoek naar een Arbeidshygiënist/Veiligheidskundige. Het leukste zou zijn als je ook breder geïnteresseerd bent in Arbeidsomstandigheden. Je werkzaamheden zullen zeer divers zijn. Zo ga je zelfstandig RI&E’s en gevaarlijke stoffen beoordelingen uitvoeren bij klanten, trainingen geven in onze software en draag je bij de eigen software die ingezet wordt,  verder te ontwikkelen. Hierbij hoort bijvoorbeeld ook het doen van literatuuronderzoek naar activiteiten, risico’s en beheersmaatregelen in voor het bureau nieuwe branches en deze informatie opnemen hun database.

Het is belangrijk dat je bent opgeleid tot Arbeidshygiënist (SKO certificatie is een pré) en omdat je veel zelfstandig zal gaan werken is het handig dat je beschikt over een uitstekend organisatievermogen. Misschien kun je een deel van dat organisatietalent op je collega’s overbrengen. Ze geven aan dit te kunnen het gebruiken! Je krijgt bij dit bureau de vrijheid om zaken op te pakken waar je interesse in hebt en diverse mogelijkheden om je verder/breder te ontwikkelen.

Voor deze opdrachtgever zoeken we iemand met de volgende competenties:

  • Je vindt het prettig om met klanten te werken en zelfstandig projecten op te pakken
  • Je vindt het een uitdaging om werkzaam te zijn in diverse branches door heel Nederland
  • Je hebt affiniteit met het nadenken over verbetermogelijkheden en het ontwikkelen van software
  • Je kunt goed omgaan met vrijheid en zelfstandigheid (we vragen je niet elke werkdag op kantoor aanwezig te zijn, je mag werken waar en wanneer je wilt, kun je dat aan?)
  • Je bent communicatief vaardig, ook op afstand
  • Je durft kritisch te zijn op je collega’s én jezelf. “Samen leren” is het adagium.

Over de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is een innovatief onderzoeks- en adviesbureau dat zich richt op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, met specifieke aandacht voor gezond en veilig werken in de breedste zin. De pensioenleeftijd gaat omhoog en zij zien hierin een maatschappelijk probleem. Kan jouw moeder van 70 jouw werk gezond en veilig uitvoeren? Met die vraag in het achterhoofd starten ze onze onderzoeks- en adviestrajecten. Daarnaast ontwikkelen ze nieuwe producten die bedrijven helpen bij het optimaliseren van de inzetbaarheid van hun medewerkers. Het is hun ambitie om het meest innovatieve bureau te zijn op Arbogebied in Nederland (en daar buiten). Ze doen dingen net een beetje anders en proberen continu het vakgebied te vernieuwen. Eigenwijsheid wordt zeer gewaardeerd. Kortom een werkgever waar de kenmerken van hoogbegaafdheid tot hun recht kunnen komen!

Geïnteresseerd?
Vul dan dit formulier in en gebruik vacaturenummer 20030.
Sta jij al in onze database? Stuur dan een mail naar info{@}interIQ.nl met je motivatie onder vermelding van vacaturenummer 20030.