INMIDDELS HEBBEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE VOLDOENDE KANDIDATEN

Voor een zeer innovatief onderzoeks- en adviesbureau in het westen van het land dat zich richt op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, zijn wij op zoek naar een:

A&O -onderzoeker

Dit bureau voert veel onderzoekstrajecten bij bedrijven uit. Ze zoeken nog mensen om het onderzoeksteam te versterken! Je zal bij je eigen klanten door heel Nederland het onderzoekstraject van a tot z uitrollen. Waarbij je zowel leidinggevenden als medewerkers zult ondersteunen met uiteenlopende vragen. Een onderzoekstraject bestaat uit het uitzetten van een digitale vragenlijst via de eigen software én het afnemen van interviews met medewerkers van de klant.

Binnen het onderzoek worden veel vragen gesteld en wordt heel veel informatie opgehaald. Voor een deel gebruiken het bureau deze informatie om bedrijven te adviseren om hun duurzame inzetbaarheid te optimaliseren. Maar al deze informatie biedt ook veel mogelijkheid tot het schrijven van interessante artikelen.
Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand met ervaring in het schrijven van wetenschappelijke artikelen die het leuk vindt om wetenschap en praktijk aan elkaar te verbinden. Ze zijn continu bezig met het vernieuwen van hun vakgebied. Daarom hopen zij ook dat je wilt helpen om hun onderzoeks-tools te verbeteren, met brainstormsessies en het testen van de software.

Voor deze opdrachtgever zoeken we iemand met de volgende competenties:

  • Je hebt ervaring met het schrijven van wetenschappelijke artikelen
  • Je bent communicatief vaardig met alle lagen van de samenleving en bent representatief
  • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te blijven ontwikkelen (je bent innovatief)
  • Je houdt van aanpakken en weet wat werken is (veel van het werk is leuk en vernieuwend, maar sommige taken moeten ook gewoon gedaan worden)
  • Je kunt goed omgaan met vrijheid en zelfstandigheid (we vragen je niet elke werkdag op kantoor aanwezig te zijn, je mag werken waar en wanneer je wilt, kun je dat aan?)
  • Je bent communicatief vaardig, ook op afstand
  • Je durft kritisch te zijn op je collega’s én jezelf. “Samen leren” is het adagium.

Over de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is een innovatief onderzoeks- en adviesbureau dat zich richt op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, met specifieke aandacht voor gezond en veilig werken in de breedste zin. De pensioenleeftijd gaat omhoog en zij zien hierin een maatschappelijk probleem. Kan jouw moeder van 70 jouw werk gezond en veilig uitvoeren? Met die vraag in het achterhoofd starten ze onze onderzoeks- en adviestrajecten. Daarnaast ontwikkelen ze nieuwe producten die bedrijven helpen bij het optimaliseren van de inzetbaarheid van hun medewerkers. Het is hun ambitie om het meest innovatieve bureau te zijn op Arbogebied in Nederland (en daar buiten). Ze doen dingen net een beetje anders en proberen continu het vakgebied te vernieuwen. Eigenwijsheid wordt zeer gewaardeerd. Kortom een werkgever waar de kenmerken van hoogbegaafdheid tot hun recht kunnen komen!

Geïnteresseerd?
INMIDDELS HEBBEN WIJ VOOR DEZE FUNCTIE VOLDOENDE KANDIDATEN
Vul dan dit formulier in en gebruik vacaturenummer 20031.
Sta jij al in onze database? Stuur dan een mail naar info{@}interIQ.nl met je motivatie onder vermelding van vacaturenummer 20031.